karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Administratör till kommun

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Administratör till kommun

Nu söker Jurek en junior administratör för ett konsultuppdrag till vår kund söder om Stockholm. Har du erfarenhet av dokumenthantering och administration kring försäkringsärenden gällande fordon? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Din arbetsuppgifter kommer vara att bistå med administrativa uppgifter som att scanna in dokument, uppdatera i det administrativa systemet och ha kontakt med försäkringsbolag gällande skadehantering av fordon.  

Vem är du?

För att anta rollen som administratör bör du vara noggrann och ordentlig. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration och kontakt med försäkringsbolag gällande skadehantering av fordon. 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omfattning på heltid, 100 %, med start 5 december 2022 till 5 juni 2023 med möjlighet till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Administratör till kommun

Jurek